Vår profil

skolens hovedbygning

Morellbakken skole er en ny ungdomsskole i bydel Nordre Aker med plass til ca 400 elever. Skolen ble åpnet høsten 2013 i lokalene til gamle Grefsen vidergående skole. Skolen består av 6 moderne, verneverdige bygg som ivaretar gode solide tradisjoner.

Visjon

Skolens visjon er å legge til rette for at elevene skal utforde, utforske og utvikle framtida. Læringen organiseres gjennom problembasert tilnærming og flerfaglig undervisning. Morellbakken skole er en skole med et tydelig elevfokus der elevene skal utfordres til å yte sitt beste innenfor trygge rammer.Gode faglige prestasjoner i kombinasjon med praktiske fag og arbeid med grunnleggende ferdigheter i alle fag.

Mål

Mål for opplæringen er god allmenndannelse på et fundament av solide kunnskaper og ferdigheter, miljøbevissthet og utvikling av ansvarsfølelse gjennom kreativitet og kritisk tenkning.