Sosiallærer og rådgiver

Søking til videregående skole

Lars har kontor innenfor resepsjonen, i 2. etasje i hovedhuset. Her holdes de individuelle veiledningsamtalene for søkning til videregående skole. I desember starter veiledning for deg som går på 10.-trinn og som skal søke videregående skoleplass 1. mars.

Ressursteam

Lars utgjør sammen med kontaktlærere, ledelsen og PP-rådgiver ressursteamet på skolen.

Ungt Entreprenørskap

På våren samarbeider Lars med dere som går på 9.-trinn, om en spennende uke med Elevbedrift. Dette er Ung Entreprenørskaps opplegg, en konkurranse om oppfinnelser og gode løsninger på hverdagsproblemer. Vinnerne på Morellbakken skole deltar i finale med vinnere fra hele Oslo.

Viktige personer Lars samarbeider med:

Mona Morken Rui, helsesøster, telefonnr.: 91630412

Ida Svantorp, psykisk helse, telefonnr.: 90622789

Ragnhild Hustavenes, PP-rådgiver, telefonnr.: 23 46 54 00

Eli Hals Bjelland, logoped, telefonnr.: 41582375

Truls Haugen, ungdomskontakt, telefonnr.: 98415877

Elevrådet på Morellbakken skole

Ta kontakt om du har en bekymring eller bare trenger et råd!

Du finner mer informasjon på facebooksiden Rådgiver Morellbakken, og kan nå meg på e-post: Lars.Baekkelund@ude.oslo.kommune.no eller på telefonnr.: 92830226